TOP
Personal sanitari agafa mostres per a una prova de covid.

Formentera segueix amb 7 casos actius de covid

En els últims dos dies no s’ha detectat a Formentera nous casos de covid-19, de manera que segueixen sent 7 el número de casos actius, tots ells lleus, és a dir, que romanen aïllats a casa i sota seguiment per part dels equips d’Atenció Primària. En qualsevol cas, aquesta dada, 7 positius, és la pitjor xifra des de finals de febrer. D’ençà que ha començat la pandèmia, s’han diagnosticat 438 casos de coronavirus a l’illa.
Pel què fa al procés de vacunació, les dosis aplicades a Formentera fins aquest moment són 1601, i les persones vacunades completament a la nostra illa ascendeixen a 204.

21 ingressats a Can Misses
A Eivissa hi ha 89 casos actius després d’un nou positiu i tres altes durant els darrers dos dies. D’aquests, 68 ho són lleus o asimptomàtics. D’altra banda, durant aquests dies festius s’ha reduït el nombre de malalts de coronavirus que estan hospitalitzats. Segons l’últim informe de Salut en són 21. S’han reduït tant els que es troben en planta, que en són 16 (cinc menys) com els que es troben en unitats de crítics, que en són 5. Aquesta última és la xifra més baixa dels últims tres mesos.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES