TOP

“Faig autocrítica. Si cal, reformularem una nova convocatòria d’ajuts al lloguer”

Aquesta setmana ha transcendit que només s’ha adjudicat un 10% de la partida de les ajudes per a lloguer d’habitatges a Formentera, una iniciativa de nova implantació la convocatòria de la qual, de 150.000 euros, es va llançar el novembre passat. Un cop resolta la convocatòria, finalment vuit famílies es beneficiaran d’aquests ajuts d’un total de vint-i-set sol·licituds presentades. La coalició opositora Sa Unió, ha titllat de “ridícula i insuficient” aquesta resolució en una contundent nota de premsa. Avui al De far a far hem donat veu tant al líder opositor Llorenç Córdoba com a la consellera d’habitatge, la vicepresidenta Ana Juan, qui ha assegurat que el Consell s’havia de cenyir als requisits legals a l’hora d’atorgar els ajuts i que contempla obrir una nova convocatòria aviat reformulant-ne les exigències perquè siguin més accessibles per a un major gruix de la població. 

 

Compartir

PROGRAMES