TOP
Daisuke es lamenta d’una ocasió fallada (Foto: SD Formentera)

Cedeixen dos punts després d’haver perdonat (Santa Catalina 1 Formentera 1)

El Formentera ha acabat regalant dos punts a Palma després d’haver tingut contra les cordes al Santa Catalina durant tot el partit i de no haver aprofitat les múltiples ocasions de gol de les que ha disposat per ampliar l’avantatge en el marcador. Ara, l’equip de Raúl Pérez, que començava aquesta jornada ja classificat per a la fase d’ascens a Segona B, iniciarà aquesta segona lligueta final, com a cinquè, amb trenta-nou punts i a cinc punts de la segona posició que li permetria l’ascens a la categoria de bronze del futbol espanyol. Davant, divuit punts per disputar.

El partit, disputat sobre una infecta gespa artificial a pocs metres de l’estadi de Son Moix, ha tingut color roig-i-negre durant vuitanta-cinc minuts malgrat les importants baixes que patia el quadre formenterer. Sobretot en la primera part, des del minut vint fins al final, els homes de Raúl Pérez han assetjat la porteria contrària de forma permanent, disposant de fins a set clares ocasions, als peus de Canina, Górriz, Theo i Daisuke. Fins i tot, i després d’una gran paret entre Canina i Górriz que ha acabat amb un clar penal al jugador portuguès, Julen ha malbaratat la pena màxima perquè l’àrbitre xiulés immediatament després el final del primer temps.

La segona meitat ha tingut la mateixa tònica, però no ha sigut fins al minut 28 que Julen Ekiza, refent-se del penal, ha avançat als roig-i-negre en l’electrònic. Però el Formentera perdonat i el Santa Catalina, que ja lluita per salvar la categoria, ha acabat empatant a cinc minuts del final del partit. I, de fet, ha tingut un parell més d’ocasions clares que li han estat a punt de servir per donar la volta al marcador.

El diumenge vinent començarà la segona fase en què el Formentera només jugarà contra els tres equips de l’altre grup que han aconseguit la classificació per aquesta lligueta d’ascens: CD Eivissa, Andratx i Constància.

 

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES