TOP
El president de l’Associació Hotelera de Formentera, Juanma Costa. Arxiu.

Juanma Costa és el nou president dels hotelers de Formentera

Juanma Costa ha set escollit nou president de l’Associació Hotelera de Formentera en l’assemblea general anual celebrada avui. El nou cap de la patronal hotelera substitueix a Vicent Tur, qui ha ocupat el càrrec els darrers 8 anys. Costa, qui fins fa poc ha set president de la Cambra de Comerç d’Eivissa i Formentera i ara n’ocupa la vicepresidència, és llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses per la UIB i està al capdavant del grup hoteler Paya.
En l’àmbit polític, del 1999 a 2009 liderà el Partit Popular (PP) de Formentera, fou alcalde de l’illa entre 2003 i 2005, i durant el mateix període fou vicepresident de la Federació d’Entitats Locals de les Illes Balears (FELIB).
La Junta Directiva ha volgut agrair al president sortint, Vicent Tur Costa, “la gran tasca i dedicació a l’Associació Hotelera durant els últims 8 anys”.
Acompanyaran a Costa en la renovada junta directiva el vicepresident, Vicente Bonet (Hotel Tahití); la secretària, Noelia Ferrer (Hotel Sa Volta); la tresorera, Lina Serra (Hotel Maysi); i els següents vocals: Juan Escandell (Emar Hotels), Lina Bustos (Apartaments Paraíso de los Pinos), Joost Kruissen (Gecko’s Beach Club), Lina Ferrer (Hotel Cala Saona), Antonio Campillo (Hotel Entrepinos), Antoni Mayans (Hotel Ca Marí) i Vicent Tur, el fins ara president (Hotel Levante).

PCR a Formentera
Així mateix, i segons ha comunicat la patronal hotelera en nota de premsa, en l’assemblea general s’ha fet “una anàlisi de la situació sanitària i de les previsions turístiques per a la temporada 2021”. En la reunió “s’ha fet palesa la preocupació de tot el sector per la necessitat de dotar d’una infraestructura sanitària suficient a l’illa per poder oferir serveis de proves de PCR i antígens a tots els turistes que ho necessitin com a requisit per entrar de tornada al seu país d’origen, si així ho sol·liciten els governs respectius”. Cal esmentar que aquesta demanda coincideix amb un dels punts del Pla de Reactivació Turística de Formentera 2021/22. 
D’altra banda, “s’ha informat també als associats, de les gestions que s’estan realitzant per part de Govern de les Illes Balears per tancar l’acord amb un establiment local que servís d’hotel covid [o hotel pont] per aquells turistes que donessin positiu durant la seva estada a l’illa”.
Finalment, l’Associació Hotelera de Formentera ha manifestat que “continuarà treballant i col·laborant tant amb les autoritats locals com autonòmiques, com en aquests últims mesos, per garantir la seguretat sanitària als nostres turistes i convertir l’illa de Formentera en un destí segur i de confiança, amb l’esforç conjunt tant de les institucions com dels empresaris, treballadors i ciutadans de Formentera”.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES