TOP
Josep Marí a Ràdio Illa.

El Consell demana barques lleugeres de la Guàrdia Civil a Formentera

El conseller d’Interior, Josep Marí, ha explicat a Ràdio Illa les principals demandes de Formentera en la Junta Local de Seguretat celebrada la passada setmana a l’illa, i que reuní a responsables del Govern insular, autonòmic i estatal, a més de representants dels cossos i forces de seguretat. Marí ha assenyalat que a més de l’habitual desplegament de la Guàrdia Civil de Trànsit i de les unitats especialitzades ROCAUSECI, el Consell ha sol·licitat un desplegament en l’àmbit marí.
En aquest sentit el conseller ha declarat que per la naturalesa de la tasca a Formentera, amb controls perquè les zones de bany quedin lliures de fondejos o la preservació de la posidònia, és necessari que l’institut armat compti amb embarcacions lleugeres que permetin la maniobrabilitat en aigües poc profundes.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES