TOP
Andrea Romero, a Eivissa.

Andrea Romero, nou rècord de les Balears en 1.500 metres

Andrea Romero ha aconseguit el nou rècord de les Balears absolut amb un temps de 4 minuts i 23 segons en la cursa de 1.500 metres a l’aire lliure del Meeting Toni Bonet que ha tengut lloc aquest dissabte a Eivissa, a la pista de Can Misses. La formentera ha superat la marca, de 4 minuts i 26 segons, que l’eivissenca Atteneri Tur havia aconseguit el 2019 a Madrid.
A més, la corredora del Joventut Atlètica d’Elx ha deixat constància del seu bon moment i ha batut àmpliament el seu anterior registre personal, de 4 minuts i 31 segons. Amb aquest cronòmetre Romero ha quedat sisena en la cursa eivissenca, inclosa en el calendari de competicions de la Reial Federació Espanyola d’Atletisme i que s’ha emportat la plusmarquista i internacional espanyola, Águeda Muñoz, amb un temps de 4 minuts i 12 segons.
Romero, de 21 anys acabats de complir, es troba en un estat pletòric de forma després d’haver entrenat durant un mes en alçada a Font Romeu, al Pirineu francès. La corredora ha declarat a Ràdio Illa que a Eivissa s’ha “trobat molt bé, per ser la primera cursa important” i que aquestes bones sensacions li “donen molta confiança de cara a les noves competicions”. Romero té una cita el pròxim cap de setmana a Madrid, en la segona jornada de la Lliga Iberdrola, la primera divisió de l’atletisme espanyol, on encara no s’ha determinat si correrà en 800 m o en 3.000 m.
Fa dues setmanes, en la primera cita d’aquesta competició regular, la formenterera guanyà la cursa de 3.000 metres, amb un temps de 9 minuts i 42 segons, la seva millor marca personal en aquesta distància.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES