TOP
Personal sanitari pren mostres per una prova de la covid.

Nou positiu a Formentera, on hi ha 2 casos lleus

En les últimes hores s’ha diagnosticat un nou positiu a Formentera, el segon des de dissabte, quan es detectà el primer cas després de 22 dies sense fer-ho. Els dos afectats de l’illa presenten un quadre lleu i per tant romanen a casa sota seguiment facultatiu. D’ençà que ha començat la pandèmia s’han detectat 447 casos de coronavirus a Formentera, una illa que segueix mostrant les millors dades epidemiològiques de les Balears. La incidència acumulada a 14 dies és de 16 casos per 100.000 habitants i la taxa de positivitat és de l’1,47%. En canvi, la mitjana autonòmica d’aquests valors és de 57 casos i 1,55%.
Pel que fa al procés de vacunació, s’han administrat 3.240 dosis (5 més que ahir) i hi ha 2.392 persones que han rebut una dosi i 848 que ja han completat la pauta d’immunització.
A Eivissa, s’han detectat 7 nous positius i el total d’afectats ascendeix a 100 persones, de les quals 93 resten aïllades a casa i n’hi ha 7 d’hospitalitzades a Can Misses. Dels ingressats, n’hi ha 4 en planta i 3 a l’UCI, i cap d’ells té el virus actiu, però segueixen recuperant-se de les seqüeles. Finalment, hi ha 4 professionals de la salut en vigilància activa, idèntica xifra a la d’ahir, i un dels treballadors és positiu.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES