TOP
Un dels anyells morts en l’atac d’aquest diumenge a can Juan Blai

“A Formentera pareix que els cans tenen més drets que altres animals”

Així de contundent s’ha expressat na Paquita Serra aquest matí al De far a far després de relatar la desagradable experiència que ahir la seva família va patir quan dos cans amollats, un de bord color canyella de talla mitjana i un buldog negre petit, van atacar, una altra volta, el bestiar de ca seva, can Juan Blai, que van deixar diversos anyells morts i altres ovelles ferides i en estat de xoc. Na Paquita s’ha mostrat indignada davant la falta d’incompliment de l’ordenança local referida als cans i la sensació d’indefensió que senten davant aquesta situació. Ha avisat que posarà una denúncia a la Guàrdia Civil, encara que matisa, “no serveix de res.” Ha sentenciat que pareix que a Formentera, “el camp sigui el jardí dels hotelers.” Recupereu l’entrevista que li hem fet aquest matí, per entendre la magnitud de la problemàtica:

 

Compartir

PROGRAMES