TOP
Instantània de la formació. Foto: CIF

Formació en la detecció de seqüeles en infants arran de la covid

L’àrea de Benestar Social ha dut terme una formació per a les monitores i els monitors de l’Escola d’Estiu de cara a dotar-los d’eines de detecció en infants de possibles dificultats i símptomes diversos arran de la crisi sanitària.

Detecció de dificultats, símptomes i seqüeles
Aquesta formació, que ja es va realitzar l’any passat després del confinament, s’ha dividit en dos blocs. D’una banda, s’han treballat els possibles indicadors de risc per detectar diferents dificultats, símptomes, seqüeles o situacions susceptibles de ser ateses per professionals especialitzats. D’altra banda, s’ha incidit en els protocols de les derivacions corresponents de casos concrets als serveis especialitzats.
Per a més informació, es pot contactar amb Benestar Social, al 971 32 12 71 o al correu electrònic educaciosocial@conselldeformentera.cat

Compartir

PROGRAMES