TOP
Avui, a les Pitiüses, hi ha 1.766 persones amb covid activa. Foto: Cecília Fabiano

Nova defunció a Eivissa i dos positius a Formentera

La conselleria de Salut ha notificat avui migdia la defunció d’una dona de 86 anys usuària d’una residència. Aquesta nova mort eleva a 89 les víctimes mortals per covid a les Pitiüses des d’inicis d’any.

Formentera
Quant al dia a dia de la corona crisi a Formentera, i segons l’actualització diària de Salut, s’han detectat 2 nous positius per covid, mentre que la xifra d’infectats amb quadre lleu que resten sota seguiment d’atenció primària i aïllats a casa o a l’hotel pont és de 61 persones, 21 menys que ahir dilluns.
Salut no facilitarà informació dels malalts provinents de Formentera ingressats en planta a Can Misses fins a mitja setmana, així que caldrà esperar per saber del seu estat. D’ençà que es declarà la pandèmia, s’ha diagnosticat 671 casos de coronavirus a Formentera.

Eivissa
En les darreres 24 hores s’han detectat 5 positius nous a Eivissa, i hi ha 51 persones hospitalitzades que es troben a les diferents unitats covid. Així mateix, hi ha 10 pacients ingressats a l’UCI.
Cal recordar també que hi ha dues persones més ingressades en planta a l’hospital de Son Espases i una tercera a l’UCI de l’hospital de Manacor.
D’altra banda, són 1.644 persones les que computen com a casos actius lleus o asimptomàtics que reben seguiment per part dels equips d’Atenció Primària.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES