TOP
Personal sanitari manipula mostres per fer proves PCR.

Formentera: 24 casos i tots lleus

S’ha detectat un nou cas de covid i s’ha concedit una alta, de manera que els positius actius de Formentera segueixen, com ahir, sent 24. Tots els contagiats presenten un quadre lleu o asimptomàtic i resten aïllats a casa o a l’hotel pont i sota seguiment facultatiu. D’ençà que començà la pandèmia s’han diagnosticat 688 casos de coronavirus a l’illa.
A Eivissa s’han diagnosticat 10 nous casos i hi ha 721 positius lleus (69 menys que ahir). A més, 29 pacients (3 menys que ahir) requereixen atenció hospitalària: 6 a l’UCI i 23 en planta. Així mateix, a Mallorca continuen dos pacients que van ser derivats des d’Eivissa i que es troben en planta als hospitals de Son Espases i de Manacor.
Finalment, baixa també el nombre de professionals de la salut en vigilància activa, que passa de 16 a 10, dels quals 8 són positius, 2 menys que ahir.

Vaccinació
Pel que fa a la vaccinació, a Formentera s’han administrat 12.774 dosis (39 més que ahir) i hi ha 7.151 persones que han rebut almenys un vaccí, és a dir, un 66,8% del total del col·lectiu diana, que és tota la població major de 12 anys.
D’altra banda, 6.848 persones ja han completat la pauta d’immunització (un 64% del total). Salut indica que en aquest grup hi ha les persones que han rebut dues dosis, les que han passat la malaltia (i per tant només els correspon una única dosi) i les que són inoculades amb la monodosi de Janssen.

 

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES