TOP
Un sanitari pren mostres per fer una PCR.

Formentera continua amb 23 actius lleus i a Eivissa hi ha una defunció

Formentera ha sumat una jornada més sense nous positius després d’un cap de setmana sense cap  contagi detectat. La totalitat dels 23 afectats de l’illa presenta un quadre lleu o asimptomàtic, de manera que tots els positius actius resten aïllats a casa o a l’hotel pont sota seguiment facultatiu. Formentera confirma la tendència a la baixada del nombre d’afectats, amb 8 menys que fa una setmana i 20 menys que en fa dues. D’ençà que començà la pandèmia s’han diagnosticat 689 casos de coronavirus a l’illa.
A Eivissa s’han detectat 4 nous contagis i hi ha 478 positius lleus. A més, hi ha 24 pacients que requereixen atenció hospitalària: 6 a l’UCI i 18 a planta. Totes les persones que van ser traslladades a l’Hospital Universitari de Son Espases provinents d’Eivissa ja han rebut l’alta. Així mateix hi ha 11 professionals de la salut en vigilància activa, dels quals 8 són positius, un menys que en el recompte de divendres.
D’altra banda, s’ha hagut de lamentar la mort, dissabte, d’una dona de 92 anys amb patologies prèvies, que estava ingressada a la unitat F de l’Hospital de Can Misses, i que provenia de la residència Sa Serra.

Vaccinació
Pel que fa a la vaccinació, a Formentera s’han administrat 12.878 dosis i hi ha 7.190 persones que han rebut almenys un vaccí, és a dir, un 67,2% del total del col·lectiu diana, que és tota la població major de 12 anys.
D’altra banda, 6.926 persones ja han completat la pauta d’immunització (un 64,7% del total). Salut indica que en aquest grup hi ha les persones que han rebut dues dosis, les que han passat la malaltia (i per tant només els correspon una única dosi) i les que són inoculades amb la monodosi de Janssen.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES