TOP
Personal sanitari realitzant una prova de covid. Foto: Raquel Manzanares.

Formentera es manté 6 dies amb 23 casos lleus

En les últimes hores s’ha detectat a Formentera un nou positiu en covid i s’ha concedit una alta, de manera que la xifra de casos actius es manté en 23 des del passat dijous. Tots els contagiats de l’illa presenten un quadre lleu o asimptomàtic i resten a casa o a l’hotel pont sota seguiment facultatiu. D’ençà que començà la pandèmia s’han diagnosticat 690 casos de coronavirus a l’illa.
A Eivissa s’han registrat 15 nous casos i hi ha 444 afectats lleus (20 menys que ahir) i 19 pacients hospitalitzats: 6 a l’UCI i 13 a planta. Així mateix una altra persona que fou trasllada des d’Eivissa a Mallorca es troba ingressada a l’Hospital de Manacor. Finalment, es manté sense canvis la situació dels professionals sanitaris de les Pitiüses, hi ha 11 en vigilància activa, i 8 d’ells són positius.

Vaccinació
Pel que fa a la vaccinació, a Formentera s’han administrat 12.962 dosis (38 més que ahir) i hi ha 7.227 persones que han rebut almenys un vaccí, és a dir, un 67,5% del total del col·lectiu diana, que és tota la població major de 12 anys.
D’altra banda, 6.978 persones ja han completat la pauta d’immunització (un 65,2% del total). Salut indica que en aquest grup hi ha les persones que han rebut dues dosis, les que han passat la malaltia (i per tant només els correspon una única dosi) i les que són inoculades amb la monodosi de Janssen.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES