TOP
S’Estufador. Foto: EEIF.

Pugen a 24 les persones migrades interceptades a la tarda, 37 en tot el dissabte

Avui a la tarda, a partir de les 15.30 hores han set interceptades a la Mola per les forces de seguretat un total de 24 persones migrades en aparent bon estat de salut, segons ha informat la Delegació del Govern, que en un primer moment havia indicat que el grup era de 12 persones. La mateixa font no ha pogut informar sobre la localització de l’embarcació o embarcacions en què haurien arribat els migrants. L’elevat número de persones fa sospitar que podrien ser diverses barques.
Almenys una barca ha set vista per la zona pròxima a punta Roja i s’Estufador. Testimonis dels fets han explicat que la barca no ha tocat terra, sinó que els seus ocupants s’haurien llençat a la mar per arribar a la riba nedant, mentre que a bord quedaven una o dues persones que han seguit la navegació.
La Delegació del Govern tampoc ha aclarit la nacionalitat dels detinguts, si bé les arribades similars registrades els darrers mesos eren de persones originàries d’Algèria.
Es tracta de la segona arribada detectada a Formentera avui dissabte, després de la d’aquest matí as Caló de Sant Agustí, de 13 persones. Des del passat diumenge han arribat a l’illa 90 persones. D’ençà que començà l’any s’ha comptabilitzat l’arribada en barca de 243 persones migrants en aigües o territori formenterer.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES