TOP
Imatge d’arxiu de l’estany des Peix.

Cal reservar localitat per assistir al Consell d’Entitats sobre l’estany des Peix

L’àrea insular de Participació ha sol·licitat a les associacions de Formentera que confirmin quin o quins representants acudiran a la sessió del Consell d’Entitats prevista per aquest dimecres al vespre i que versarà sobre la regulació de l’estany des Peix.
L’àrea insular de Participació ha recordat que, com a màxim, cada associació pot nomenar a dos representants. Així mateix, els particulars o empreses que vulguin acudir al Consell d’Entitats també han de reservar plaça prèviament. El termini límit per a demanar la localitat és demà dimarts 21 de setembre, abans de les 14 h. Podeu sol·licitar plaça presencial a través del mail participacio@conselldeformentera.cat o via whatsapp al 673 565 855. D’altra banda, aquest matí, el conseller de Medi Ambient, Antonio Jesús Sanz, ha assenyalat que s’està treballant perque es pugui seguir la sessió per via telemàtica, tot i que de moment, aquesta possibilitat encara no està confirmada.
El Consell ha fet aquesta petició atenent a les mesures covid i a l’aforament màxim de la Sala de Cultura (Cinema), que acollirà la sessió, en comptes de la Sala de Plens del Centre de Dia, que s’havia emprat en anteriors ocasions.
Així mateix, Participació recorda que, en tractar-se d’un Consell d’Entitats, i tenint en compte les restriccions d’aforament, es prioritzarà l’assistència dels i de les representants de les associacions que formin part d’aquest Consell.

Compartir

Comentaris (1)

  • Finselsous

    I no es pot fer al air lliure? Així podria participar tothom! Ah, que no interessa… no fos cas que la majoria estiguéssim en contra del projecte. Gran exemple de participació ciutadana , felicitats Antonio

Deixa una resposta

PROGRAMES