TOP
Test de prova de la covid.

Formentera continua amb 8 casos lleus i a Eivissa pugen els positius

Formentera segueix com ahir, amb 8 casos actius lleus, després que durant les darreres 24 hores no s’hagi concedit cap alta ni tampoc s’hagin detectat nous positius. Tots els contagiats resten aïllats a casa o a l’hotel pont sota seguiment facultatiu. D’ençà que començà la pandèmia s’han diagnosticat a Formentera 691 contagis de coronavirus.
A Eivissa ha crescut la xifra d’afectats després de 40 dies de descens continuat. D’una banda, s’han detectat 10 nous casos i hi ha 324 afectats lleus (1 més que ahir). D’altra banda, hi ha 26 pacients (8 més que ahir) que requereixen atenció hospitalària: 7 a l’UCI i 19 a planta. Finalment, hi ha 10 professionals en vigilància activa, dos més que ahir, tot i que baixen els casos positius en un menys, 6 sanitaris.

Campanya de vacunació
Pel que fa a la vaccinació, a Formentera s’han administrat 13.100 dosis (37 més que ahir) i hi ha 7.289 persones que han rebut almenys un vaccí, és a dir, un 68,1% del total del col·lectiu diana, que és tota la població major de 12 anys.
D’altra banda, 7.067 persones ja han completat la pauta d’immunització (un 66% del total). Salut indica que en aquest grup hi ha les persones que han rebut dues dosis, les que han passat la malaltia (i per tant només els correspon una única dosi) i les que són inoculades amb la monodosi de Janssen.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES