TOP
Sortida d’una de les curses de la Marnaton 2018. Arxiu

La Marnaton torna a Formentera

Més de mig miler de nedadors i nedadores participaran el dissabte 16 d’octubre a una nova edició de la Marnaton (Marnaton eDreams by Balearia), que torna a Formentera després de l’aturada de l’any passat per mor de la pandèmia.

Tres curses
En aquesta ocasió l’esdeveniment compta amb tres distàncies, totes elles amb arribada a la platja des Pujols. La travessia de 8 km, que sortirà des del costat de Ponent de Ses Illetes creuant per es Pas; la de 4,5 km, que arrencarà des del costat de Llevant de Ses Illetes; i la de 2 km, que partirà des de Des Trucadors.
Des de l’organització han assegurat que “estem desitjant tornar a Formentera per a gaudir de les seves impressionants aigües turqueses, les seves praderies de posidònia i les seves platges d’arena blanca. Sigui quin sigui el nivell dels nedadors, és sens dubte un emplaçament idíl·lic per gaudir de la natació en aigües obertes”.

Marnaton Solidària
Aquesta temporada la Copa Marnaton eDreams col·labora amb dues causes socials. D’una banda, l’organització recaptarà fons a favor de Polseres Candela, a través de la plataforma El meu Gra de Sorra, amb l’objectiu de col·laborar amb la recerca del càncer infantil.
D’altra banda, i al costat de HEAD Swimming, Marnaton fa costat a l’associació Superacció que treballa per a afavorir la inserció social a través de l’esport. En aquest sentit, l’ONG tindrà presència a la Copa animant als participants a donar una segona vida als seus neoprens. La idea és que els nedadors donin els seus vestits antics perquè aquests puguin ser reutilitzats pels joves de Superacció.

Compartir

PROGRAMES