TOP
Cartell del concurs.

Primer concurs de dibuix de la Dona en el Món Rural

L’àrea de Medi Rural ha convocat la primera edició del concurs de dibuix ‘La Dona en el Món Rural’, en commemoració del Dia Internacional de la Dona Rural, que se celebra el divendres 15 d’octubre.

Temàtiques i terminis
El concurs està dirigit als alumnes de secundària de l’IES Marc Ferrer des de 1r fins a 4t d’ESO. El dibuix ha de ser lliure i de mida A3. La temàtica ha d’estar relacionada amb la dona i tots els vessants del món rural, sigui pesca, caça, ramaderia o agricultura, així com altres temes que es puguin considerar vinculats a aquest estil de vida.
Els dibuixos es poden entregar fins dimecres vinent 13 d’octubre a la recepció d’IES Marc Ferrer o a la seu de conselleria, situada al Centre Antoni Tur ‘Gabrielet’ en horari de 9 a 14 h.
S’entregaran tres premis per curs que seran xecs de 80 €, 60 € i 40 €. En total hi haurà 12 premiats que rebran aquests talons per poder comprar material a les llibreries o botigues d’informàtica de l’illa. Les bases del concurs es poden consultar al següent enllaç.

Importància del paper de la dona i conscienciació entre el jovent
El conseller del ram, Josep Marí, ha explicat que amb aquest certamen “volem donar visibilitat i reconeixement a la importància que té el paper de la dona en el desenvolupament social i econòmic del sector primari, és a dir, la pesca, la ramaderia i l’agricultura, i que el jovent també hi pensi i hi sigui conscient”.

Exposició
A partir del 15 d’octubre es farà una exposició amb els dibuixos premiats al concurs al pati del Centre Gabrielet que es podrà visitar fins al divendres 22 d’octubre.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES