L’equip celebrant la victòria al vestidor després del matx. Foto: XG

El Formentera pren impuls imposant-se al Brea (1-3)

La SD Formentera ha tornat avui a retrobar el camí de la victòria imposant-se al Club Deportivo Brea a domicili per 1 a 3, Els al·lots de Michel Alonso aconsegueixen així el tercer triomf de la temporada i recuperen les bones sensacions deixant enrere la derrota davant el Terol de la passada jornada.

El matx es començava a posar de cara per al Formentera en el temps de descompte del primer parcial, quan Prada avançava als seus per a marxar al descans amb un primer gol d’avantatge.
De tornada al camp de joc, i ja al minut 63, els roig i negres tornarien a batre la porteria local, eixamplant la renda gràcies a un gol de Javi picat des del punt de penal i, sols dos minuts més tard, i aprofitant el desconcert dels contrincants, Prada anotaria el tercer gol, segon en el seu compte anotador, a centrada de Górriz

Els locals marcarien el gol de l’honor poc després amb rematada de Cuenca, però aquesta mínima reacció no ha fet perillar en cap moment el domini d’un Formentera que s’enduia els tres punts en joc i ascendeix a la cinquena posició a la taula classificatòria, empatat a 11 punts amb el Numància i el Cerdanyola, tercer i quart respectivament.

Dissabte vinent, a les 11.30 h, toca refrendar el bon resultat d’avui al Municipal davant el Club Deportivo Ebro, desè a la taula, però a sols dos punts del Formentera.