TOP
Fragment del cartell de l’espectacle.

Arriba ‘Blowing’, un espectacle de dansa per volar cap a un món de fantasia

El pròxim dissabte 23 i diumenge 24, a la Sala de Cultura (Cinema) de Formentera i l’auditori del Palau de Congressos d’Eivissa es podrà viure aquest prodigi: descobrir on van a parar els milions i milions de desitjos de les persones, grans i petites, d’arreu del món, i qui els fa possible. Aquesta és la idea de “Blowing”, una creació de Múcab Dans que utilitza la dansa, la música en directe i la tecnologia multimèdia per submergir el públic en universos fantàstics i fascinadors.
Un viatge poètic amb situacions còmiques i absurdes, que Múcab Dans fa servir per apropar la dansa als méspetits de la família. Treballant l’entorn multimèdia com a element escenogràfic interactiu, l’espectacle pren una nova dimensió, en què la dramatúrgia i la coreografia estan plenament integrades.

Dissabte a Formentera i diumenge a Eivissa
“Blowing”, recomanada per a tots els públics, està dirigida pel coreògraf Toni Mira (Premi Nacional de Dansa 2010) referent de la creació contemporània actual del nostre país. L’espectacle es podrà veure a Formentera dissabte 23 d’octubre a les 18.00 hores a la Sala de Cultura (cinema). Les entrades tenen un preu de 4 euros i estaran a la venda a partir de demà divendres a :www.entradesformentera.cat. A Santa Eularià es podrà veure diumenge 24 d’octubre a les 18.00 hores a l’auditori del Palau de Congressos d’Eivissa. El preu serà de 10 euros en línia i de 12 euros en taquilla.

Múcab Dans
Múcab Dans és una companyia de dansa que neix entre Barcelona i Girona i amb la idea de crear espectacles pluridisciplinaris, tot barrejant les arts escèniques i visuals. La companyia planteja les seves creacions tenint en compte la sensibilitat i l’experiència del públic general, per tal d’apropar-lo a una disciplina artística, la dansa, que moltes vegades els espectadors consideren llunyana o difícil.

Suport cultural
‘Blowing’ arriba a les Pitiüses gràcies al Programa Platea del Ministeri de Cultura, que permet la programació de propostes de companyies professionals de tot el país amb un cost reduït i sempre amb continguts de qualitat i summament atractius per al públic. També forma part del programa de teatre “L’Illa a Escena” del Consell de Formentera. Els espectacles es duran a terme aplicant els protocols de seguretat i complint la normativa vigent.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES