TOP
Estadi de Los Pajaritos, a Sòria

Derrota justa (Numància 2 Formentera 1)

El Formentera ha sofert la segona derrota de la temporada per dos gols a un davant el potent Numància, un dels equips cridats a pujar enguany de categoria i que ha sumat tots els punts disputats en el seu emblemàtic estadi Los Pajaritos.

Michel Alonso ha plantejat una alineació inicial sense una referència clara a la davantera, amb Javi Sánchez de fals nou, per intentar activar una pressió alta que fes difícil la creació de joc dels locals. Però malgrat un matiner intercanvi de cops amb una ocasió molt clara per banda, els sorians, que compten amb una plantilla de moltíssima qualitat, de seguida s’han fet amb les regnes del joc i han arribat amb perill en diverses ocasions durant la primera mitja hora de partit. Però quan pitjor ho passava el Formentera, en el minut 32, una passada de Róber a Karim ha set neutralitzada amb una clara coça sobre l’extrem mallorquí, sancionada sense contemplacions per l’àrbitre amb penal. Ekiza s’ha ocupat de transformar-lo.

Però sense gairebé temps de gaudir de l’avantatge en l’electrònic, el Numància ha empatat al 39, després que en la sortida d’un córner, Diego Suárez, jugador que ha dut de cul a tota la defensa roig i negre, rematés sense oposició.

La segona part, ha set un monòleg del Numància, sobretot en el primer tram, amb arribades constants, seguint la dinàmica del que havia sigut la primera part. Així, en el 49 el Numància ha fet pujar el segon gol al marcador, aprofitant Tamayo una inoportuna relliscada de Mena. Les ocasions no han deixat d’arribar pels locals, que podrien haver ampliat distàncies si haguessin tingut una mica més d’encert de cara a porteria.

El míster formenterer Michel Alonso ha introduït força canvis i un canvi de sistema i ha aconseguit contenir l’embranzida numantina, però sense gaudir de massa ocasions tampoc amb l’entrada de jugadors com Kanouté, Novo, Gorriz, Cucu o Vargas.

Al final, derrota que, vistes les ocasions d’un equip i altre, podria dir-se que justa. Ara el Formentera, segueix en el grup de perseguidors del Terol, que ha tornat a guanyar, segueix imbatut, i s’escapa en la primera posició. En aquest grup de la segona posició hi figuren la Peña i el Cerdanyola, que també han perdut el seu partit d’avui, i se’ls afegeix el Numància. La setmana vinent el Formentera rebrà a un altre ex-primera, el Lleida, en el primer de set partits contra equips catalans.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES