TOP
La plaça de Sant Francesc, amb la seu del Consell de Formentera.

Formentera presenta la millor incidència de les Balears

Formentera és l’illa de les Balears que presenta una menor incidència acumulada a 14 dies (IA14) de covid, amb 42 casos per 100.000 habitants. En canvi, Eivissa, malgrat que no es troba en una situació desfavorable, registra les dades més elevades, amb una IA14 de 108 casos, més que Mallorca, amb 64, i Menorca, amb 45 casos.
Pel que fa als afectats de Formentera, no s’ha registrat cap alta ni nou cas de covid en les últimes 24 hores. El total de malalts de l’illa segueix sent de dues persones, que presenten un quadre lleu i resten aïllades i sota seguiment facultatiu. D’ençà que començà la pandèmia s’han diagnosticat 707 casos de coronavirus.
A Eivissa s’han detectat 26 nous contagis nous i s’han donat 33 altes. A més, hi ha 210 pacients que presenten un quadre lleu i resten aïllats (7 menys que ahir). D’altra banda, es manté sense canvis el nombre de persones hospitalitzades,17, de les quals dues són a l’UCI i la resta, a planta. D’entre els pacients hospitalitzats, 16 es troben ingressats a Can Misses, dels quals només 4 tenen el virus actiu (un a l’UCI i la resta a planta). Finalment hi ha dos professionals de la salut en vigilància activa, un d’ells positiu, dades idèntiques a les recollides ahir.

Vaccinació
Pel que fa a la vaccinació, a Formentera s’han administrat 13.670 dosis (30 més que ahir) i hi ha 7.731 persones que han rebut almenys un vaccí, és a dir, un 72,2% del total del col·lectiu diana, que és tota la població major de 12 anys.
D’altra banda, 7.460 persones ja han completat la pauta d’immunització (un 69,7% del total). Salut indica que en aquest grup hi ha les persones que han rebut dues dosis, les que han passat la malaltia (i per tant només els correspon una única dosi) i les que són inoculades amb la monodosi de Janssen.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES