TOP
Quiosc ‘Bartolo’, as Copinar.

Costes confirma que no hi ha pròrroga possible: els quioscos s’han de desmuntar

Els vuit quioscos de platja de Formentera hauran d’estar desmuntats abans del 31 de desembre d’enguany. Aquesta setmana la Demarcació General de Costes ha respost a una consulta presentada pel Consell de Formentera i ha confirmat que no és possible concedir una pròrroga de l’autorització d’ocupació del litoral que conclou enguany. L’autorització finalitzava el 30 de novembre i ara els responsables dels quioscos disposen de termini fins al 31 de desembre per desmuntar-los.
Cal esmentar que aquest contracte havia de concloure el novembre de 2020, però Costes ja va atorgar una pròrroga d’un any per compensar els efectes de la crisi econòmica derivada de la covid.
En declaracions a Ràdio Illa, el conseller de Medi Ambient, Antoni Tur, avançà que la institució insular estava intentant obtenir una pròrroga per als quioscos, una solució que aquesta setmana ha quedat descartada. Des de 2009 els quioscos de platja de Formentera han donat servei durant els caps de setmana d’hivern, un element que ha ajudat a dinamitzar la vida dels residents i a promocionar les escapades per a turistes fora de temporada.
Els quioscos de platja tornaran a donar servei quan s’acabi el procés de licitació que començà el passat 29 de novembre i que comprendrà el període 2022/27. En aquest sentit des del Consell de Formentera s’ha demanat a la Demarcació de Costes que agilitzi al màxim la tramitació de l’autorització de l’explotació dels serveis de temporada a les platges de Formentera. Respecte a la previsió de l’obertura dels nous quioscos de platja, la institució insular confia que estigui acabada per a l’inici de la temporada d’estiu 2022.

 

 

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES