TOP
La temperatura més alta a la nostra illa es va registrar el 24 de juliol amb 38 °C. Foto: JRM

2021, any molt càlid a Formentera

Segons el balanç anual de l’Agència Estatal de Meteorologia, Aemet, el 2021 ha set considerat un any molt càlid a Formentera, amb una temperatura mitjana de 19,6 °C. Aquesta temperatura suposa una anomalia d’1,2 °C, essent el 2021 el segon any més càlid de les darreres dues dècades.
La temperatura més alta a la nostra illa es va registrar el 24 de juliol, amb un valor que va arribar als 38 °C, i el registre més baix, d’1,7 °C, va ser el 6 de gener. Respecte a les nits tropicals, aquestes van augmentar un 10% a Formentera.

El 2021 també ha estat un any molt plujós a la nostra illa, atès que van caure 517 l/m², un 76% per sobre de l’habitual. El mes més sec va ser agost.

Pel que fa a les ventades, el 22 de gener es produïa la ratxa més forta. Va ser de 76 km/h i va bufar de ponent.

Compartir

PROGRAMES