TOP
Els jugadors del Formentera celebren un dels gols (Foto: SD Formentera)

El Formentera s’emporta el derbi amb una golejada (Peña 0 Formentera 3)

El Formentera ha aconseguit els tres punts al Municipal de Santa Eulària des Riu, contra un Peña Deportiva que arribava amb molt bons resultats en les darreres jornades. Ara els roig i negre es consoliden com a líders del grup 3 de la Segona RFEF, amb 34 punts.
El partit ha començat amb la Peña atacant i el Formentera defensant-se. No ha set fins al minut 25 que Gorriz ha fet el primer remat a porta pels de Michel Alonso. A partir d’aquí el partit s’ha igualat i al minut 32 Ekiza ha tingut una clara ocasió, rematant tot sol davant del porter, però el seu xut ha marxat desviat per sobre de la porteria de la Peña. La segona part ha començat molt bé pels roig i negre, que al minut 57 han marcat el primer gol. Gorriz ha pogut fer una centrada de la mort a Karim, que ha marcat després d’aprofitar una primera aturada del porter de la Peña, que no ha pogut fer res en el segon remat. Al minut 64 hem vist un dels gols de la jornada, Prada, de treta de falta, ha sorprès a tothom amb un xut de 40 metres que ha batut a un porter que estava avançat. El Formentera ha sabut controlar la situació, baixant el ritme del partit i en el temps afegit Javi Sánchez, després d’una bona jugada per la banda dreta, ha regatejat a tres rivals per afusellar al porter de la Peña.
El pròxim partit del Formentera serà el diumenge 23 de gener, a les 12 del migdia, contra l’Eivissa Illes Pitiüses, a Eivissa.

Compartir

PROGRAMES