TOP
Cartell de la gira ‘Baula rere baula’.

La música combativa de Brams arriba a Formentera amb el cicle Barnasants

El grup català Brams actuarà a Formentera el dissabte 5 de febrer en el marc del festival Barnasants i el programa Illa a Escena. De moment encara no ha transcendit el lloc i l’hora del recital, i fonts del Consell han avançat que s’anunciarà el divendres 21. Brams hi presentarà la seva nova gira ‘Baula rere baula’, un espectacle que vol homenatjar la banda berguedana en el 30è aniversari del seu primer disc, com a peça clau generacional entre la Nova Cançó i els grups reivindicatius emergits les darreres dècades.

Col·laboració de Sant Genís
El músic de Formentera Sant Genís (Genís Campillo) farà una col·laboració en el recital, participant en la interpretació d’una de les cançons.
Campillo, que considera el grup berguedà com una  de les bandes mítiques del rock català, s’ha mostrat molt il·lusionat per aquesta col·laboració i ha agraït a l’organització del Barnasants el fet d’haver-lo convidat a participar del concert.

Estreta relació amb Formentera
El cantant de Brams, Titot (Francesc Ribera i Toneu), és un habitual de Formentera i no sols a l’estiu. Se li recorden sonades actuacions per les fetes de Santa Maria tant amb Brams com amb una altra de les seves bandes, Mesclat. A més, el de Berga és un declarat aficionat de la SD Formentera, a les seves xarxes socials se’l pot veure lluint la samarreta del club.
Així mateix, a les seves publicacions Titot ha deixat testimoni de com gaudeix de la gastronomia i les propostes culturals en una illa on compta amb un cercle d’amistats de residents.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES