TOP
Una ambulància de servei no urgent. Foto: CAIB.

Personal de les ambulàncies no urgents denuncien que no han cobrat el mes d’abril

El representant de la trentena de treballadors de les ambulàncies no urgents de les Pitiüses, Javier Ribas Van Ostende, explica a Ràdio Illa que l’empresa Serveis Sociosanitaris Generals de Balears (SSG) que fins al 30 d’abril prestava aquest servei no ha abonat les nòmines, complements i extres del quart mes de l’any a la plantilla. Segons Ribas, l’empresa hauria deixat de pagar, de mitjana, uns 4.000 euros per treballador. El portaveu del personal de les ambulàncies no urgents denuncia la situació de precarietat en què es troben les llars on els dos membres de la parella fan feina en aquesta empresa i que, per tant, no han rebut el seu salari des del mes de març.
Per aquest motiu, Ribas afirma que el Govern balear ha d’intervenir en aquest assumpte i garantir que la plantilla percebi els salaris endarrerits.

Davant d’aquesta situació, el comitè de l’empresa pública Gsaib (Gestió Sanitària i Assistencial de les Illes Balears), ha convocat una concentració aquest divendres a les 14 h davant l’Hospital Can Misses per denunciar les condicions precàries que pateixen actualment els treballadors de les ambulàncies de serveis no urgents.
Des del sindicat CGT, així com des de la Unió Sindical d’Auxiliars d’Infermeria i el sindicat de Tècnics en Emergències Sanitàries, denuncien també condicions laborals precàries i desigualtats salarials per la falta d’un únic conveni per a tota la plantilla, conveni que fa quatre anys que duen esperant.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES