TOP
Inici del partit Alzira – Formentera a l’estadi amb gespa natural Lluís Suñer

S’esfuma el somni de la Copa (Alzira 2 Formentera 0)

Mala nit del Formentera a terres valencianes on ha perdut dos a zero contra l’Alzira en l’eliminatòria a partit únic dels setzens de final de la Copa Federació. D’aquesta manera, la possibilitat dels roig i negre de jugar la Copa del Rei -competició a la qual hagués accedit en el supòsit que hagués guanyat dos eliminatòries més al Municipal-, s’ha esvaït tot just començar en no vèncer en el partit d’avui a l’estadi Lluís Suñer.

Els homes de Michel Alonso, que ha presentat un onze amb molts canvis respecte al partit de diumenge a Terrassa, no s’han acabat de sentir còmodes en cap moment del matx sobre el terreny de joc de gespa natural, i ha sigut l’equip local qui s’ha mostrat més incisiu en la creació de joc i les arribades a l’àrea contrària. Així, a l’Alzira, que ha gaudit de les millors ocasions de gol, li han bastat els gols de Pitu al minut 14 i de Soler al 70, per deixar sentenciat el creuament, mentre que els roig i negre no han gaudit pràcticament de situacions de perill al seu favor més enllà d’un un contra un de Markus a l’inici del partit amb zero a zero a l’electrònic.

El pròxim partit del Formentera és el diumenge vinent a les 12 del migdia al Municipal contra el Lleida, partit corresponent a la cinquena jornada de lliga.

 

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES