TOP
L’atacant, que duia un ganivet, ha estat detingut per la Guàrdia Civil. CC Diario de Ibiza

Ferit lleu i detingut per intent d’homicidi a Sant Ferran

Un home ha resultat ferit lleu per contusió avui diumenge a Sant Ferran segons han confirmat a Ràdio Illa fonts de l’àrea de Salut de les Pitiüses. El ferit, que s’enfronta a una acusació d’intent d’homicidi segons ha informat l’Oficina Perifèrica de Comunicació (OPC) de la Guàrdia Civil d’Illes Balears, hauria rebut un cop després d’abordar un altre home amb una arma blanca al carrer Guillem de Montgrí cantonada amb Alacant de la localitat de Ses Roques.

L’intent d’agressió s’hauria produït pels volts de les 14 h, quan per motius que es desconeixen, un home ha intentat agredir-ne un altre amb un ganivet de punta rodona. La víctima, que segons testimonis dels fets estava passejant pel carrer amb un fill petit, ha pogut evitar l’agressió i s’ha encarat amb l’atacant, al que ha colpejat en el front amb el seu cinturó, amb el que li ha produït una ferida.

Segons relata Diario de Ibiza, alguns testimonis presencials que es trobaven a la terrassa d’un bar pròxim han intervingut per evitar l’agressió i retenir a l’home, que ha necessitat atenció mèdica a causa del cop rebut, essent arrestat i emmanillat per la Guàrdia Civil i traslladat posteriorment a l’Hospital, on ha set atès a les 15 h i se li ha donat l’alta una hora després, moment en el qual se l’han endut detingut a la caserna de l’Institut Armat.

A la zona dels fets s’hi han desplaçat i intervingut tan efectius dels serveis d’emergències com de la Policia Local i de la Guàrdia Civil, que s’ha fet càrrec de l’agressor, que demà passarà a disposició judicial acusat d’intent d’homicidi.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES