TOP
Instantània de la reunió. CIF

La COPT acorda l’inici dels tràmits per al nou pla estratègic turístic del 2023-2030

La Comissió d’Ordenació i Promoció Turística (COPT) ha celebrat avui la primera reunió després de l’estiu. La trobada ha servit per fer una valoració de la temporada. A més, s’han donat dades d’ocupació i s’ha emplaçat els presents a la presentació del baròmetre del turista que es farà dimarts vinent per donar més informació.

“Promocionar l’illa a fires, sessions de treball i presentacions”
La consellera de Turisme, Alejandra Ferrer, ha presentat la proposta del pla promocional de Formentera per al 2023 que es basa a “promocionar l’illa a fires, sessions de treball i presentacions on destacarem elements com la sostenibilitat i valorarem el producte local, patrimoni, el turisme familiar, la gastronomia així com tots els esdeveniments que s’organitzen a l’illa abans i després de temporada”, ha destacat Alejandra Ferrer. Dins aquesta proposta s’ha presentat el calendari de fires promocionals a les quals s’assistirà tant dins el país, com a Europa i altres destinacions.

Consolidar els principals mercats emissors
Després de la presentació, s’ha aprovat la proposta amb què es continuarà fent presentacions de destí per consolidar els dos principals mercats emissors; l’estatal i l’italià, i potenciar la temporada baixa i mitjana. També es potenciarà la promoció de l’illa en els mercats portuguès, francès i holandès. Així mateix, després del bon resultat de les campanyes en línia del 2022, es tornaran a fer accions promocionals amb diferents plataformes digitals.

Pla estratègic turístic 2023-2030
Al darrer punt de l’ordre del dia, s’ha informat de l’inici dels tràmits per al nou pla estratègic turístic 2023-2030, que haurà de definir el camí de la promoció, la creació de productes i activitats turístiques, així com les eines de diversificació i desestacionalització, tot emmarcat dins de l’Agenda 2030 i la necessitat de continuar en la senda de la circularitat i sostenibilitat.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES