TOP
Fragment del cartell Sa Nostra FLower 22.

Sa Flower torna per Sant Francesc

El retorn de sa Flower és, sens dubte, el reclam més gros del programa de les festes de Sant Francesc d’enguany, unes celebracions que s’iniciaran el divendres 2 de desembre a les 19 h amb la primera sessió de les Jornades micològiques amb una conferència sobre bolets a càrrec de Joan Carles Salom a la sala d’actes del Consell, organitzades pel Grup Micològic FCB.

El dissabte 3 de desembre, Dia de Sant Francesc, l’activitat comença a les 10 del matí amb un esmorzar de frita de polp al Jardí de ses Eres a preus populars, organitzada per l’Associació Gastronòmica És Forn.

A les 11 h arribarà la segona part de les Jornades micològiques amb l’exposició i identificació de bolets trobats a la nostra illa a càrrec del Grup Micològic FCB a la Sala d’actes del Consell Insular.

Al migdia podrem gaudir dels actes més tradicionals, amb la missa a l’Església de Sant Francesc seguida de processó i ball pagès a la plaça amb les colles Es Pastorells i Es Xacoters i convit d’orelletes. Tot seguit, a les 14.30 h, hi haurà Arròs de matances a preus populars a la Carpa de sa Senieta, un àpat organitzat per l’Associació Gastronòmica És Forn.

Ja de vespre, a partir de les 20 h l’ambient es tornarà a animar amb una torrada popular i l’actuació musical de Verónica San Juan al Jardí de ses Eres, un concert organitzat per l’Associació Reis Mags que donarà pas, a les 22 h, al plat fort de les festes: Sa Flower a la plaça de Sant Francesc organitzada per Sa Raval des Pa i Oli i que comptarà amb les actuacions de DJ Javi Box i Dj Jaume Colombàs, que animaran la vetlada fins a les quatre de la matinada.

El programa d’actes es tancarà el dijous 8 de desembre amb la disputa de la Minimarató Formentera XLIII edició Memorial John Tunks, a partir de les 10.30 h, que partirà de la plaça de Sant Francesc. Ja us hi podeu inscriure a www.elitechip.net

 

 

Cartell festes de Sant Francesc 2022.

Compartir

PROGRAMES