TOP
Cartell de l’obra.

Natatam, dansa contemporània adreçada als infants

El dissabte 26 de novembre, a les 18 h, la Sala de Cultura Cinema acollirà l’espectacle de dansa familiar Natanam, guanyador del Premi Feten 2021 a l’apropament de la dansa a la primera infància, una obra inclosa dins la programació de l’Illa a Escena.

L’espectacle
En aquest espectacle de dansa contemporània hi apareixen dos intèrprets, dos amics, dos còmplices que es troben en una sala de jocs. Descobreixen que hi ha aigua, foc, vent i terra ordenats i a la seva disposició, i la sala pot convertir-se en una platja, un desert, la mar.
Els protagonistes troben molta terra i sal, amb les quals dibuixen en terra mentre canten i reflexionen sobre on van les coses que desapareixen. “Conversen sobre el món i les persones, que són com focs grans, al·lots i focs de tots els colors; dialoguen amb la paraula i també amb els seus cossos en l’espai”, exposen els artistes.
Natanam significa dansa en sànscrit, i aquest és el punt de partida de l’espectacle: “oferir als més petits, a la primera infància, un espai i un temps de sensacions a partir de la puresa de la dansa”, expliquen des de la companyia.

La companyia
DA.TE Danza fa més de vint-i-tres anys que crea, produeix i exhibeix espectacles de dansa contemporània, dansa-teatre i teatre amb objectes dirigits a públic infantil i adolescent, des de la primera infància fins a l’adolescència.
Tots els projectes de la companyia compten amb la col·laboració estable de l’Institut Nacional de les Arts Escèniques i de la Música, que pertany al Ministeri de Cultura, i amb l’Agència Andalusa d’Institucions Culturals.

Preus i entrades
Les entrades ja es poden comprar a través del web www.entradesformentera.cat per un preu de 4 euros. El preu reduït, amb el 50% de descompte, és per a les persones en situació d’atur i autònoms sense activitat, jubilats, menors de 25 anys, persones amb diversitat funcional, famílies monoparentals i famílies nombroses.

Compartir

PROGRAMES