TOP
Es vol dissenyar la Formentera que volem per als nostres majors i per a les persones amb alguna discapacitat.

Jornada participativa per impulsar els plans integrals de persones grans i persones amb diversitat funcional

La sala de plens del Consell acollirà dilluns vinent una jornada participativa sobre dos projectes que impulsa la conselleria de Benestar Social: El Pla Integral per a Persones Grans i el Pla Integral per a Persones amb Diversitat Funcional de Formentera.

Diagnòstic participatiu
El conseller de Benestar Social, Rafael Ramírez, ha animat la ciutadania de l’illa a participar-hi, “ja que són plans importants que han de servir com a full de ruta pels anys vinents per a totes les actuacions del Consell en aquests àmbits, a tots els nivells”. Segons Ramírez, “es tracta de dissenyar la Formentera que volem per als nostres majors i per a les persones amb alguna discapacitat”.
Una de les passes d’elaboració dels plans és fer un diagnòstic participatiu, on totes les persones i agents implicats puguin donar la seva visió de com està Formentera actualment i què cal fer en un futur.

Sessions
Les sessions es faran a la sala de plens. Durant el matí intervindran els grups de les persones protagonistes i afectades directament, i a la tarda, els familiars o els ciutadans en general que vulguin aportar la seva experiència.

09.00 h – 11.00 h: grup de gent gran
11.00 h – 13.00 h: grup de persones amb diversitat funcional
16.00 h – 17.30 h: grup de familiars de gent gran
17.30 h – 19.00 h: grup de familiars de persones amb diversitat funcional

A més, dimarts es realitzarà una sessió amb els tècnics i professionals d’aquests àmbits per complementar el diagnòstic.

Els interessats a participar en la jornada podeu cridar al 971 32 16 17.

Compartir

PROGRAMES