TOP
´Gorriz, Salinas i Diego Díaz celebren el gol d’aquest darrer (Foto: Pep toni Bartolomé Tur / SD Formentera)

Van com un avió! (Formentera 1 Mallorca B 0)

El Formentera ha aconseguit la cinquena victòria seguida en els darrers cinc partits de lliga, en derrotar avui 1 a 0 al Mallorca B en el Municipal de Sant Francesc, prosseguint una ratxa de resultats fantàstica que ha col·locat l’equip de Michel Alonso en el grupet capdavanter que ha obert un forat amb la resta d’equips de la categoria. El Formentera dorm aquesta setmana en cinquena posició, en llocs de promoció d’ascens, a només dos punts del líder, l’Espanyol B.

El partit, que ha començat amb un sentit minut de silenci per na Tere Costa Castelló, morta ahir a l’edat de quaranta-vuit anys, es presentava més complicat del que la classificació del filial del Mallorca podia pressuposar. Els vermelló s’han reforçat amb jugadors com Gayà i Llabrés, que ja estan en dinàmica de Primera Divisió, i la baixa posició en la taula classificatòria no reflecteix el seu potencial.

De fet, els primers minuts han sigut de domini asfixiant dels mallorquins, encara que sense crear ocasions de perill. Aquestes, però, no han tardat a arribar, i Tovar en dues ocasions, ha avisat que els de Palma avui volien endur-se els tres punts, i només les intervencions providencials d’Óscar Santiago, avui el millor dels locals, han permès als roig i negre no encaixar. En canvi, el Formentera ha aprofitat la primera ocasió que ha tingut, un passi filtrat magnífic de Gorriz a Diego Díaz que no ha perdonat davant el porter, per avançar-se en el marcador en el minut 22 de partit.

Un resultat que ja no s’ha mogut de l’electrònic malgrat les oportunitats que els visitants, aprofitant que els nostres han cedit la iniciativa dels mallorquins a la meitat de camp local, han tingut però que Óscar ha desbaratat. També els homes de Michel Alonso hauríen pogut sentenciar el matx amb bones arribades per exemple d’Ekiza (al travesser) o Facu.

Precisament el míster ha valorat molt aquesta victòria en declaracions a Ràdio Illa i ha reconegut que segurament no havia aconseguit una ratxa així en tota la seva dilatada trajectòria com a entrenador.

La setmana vinent el Formentera visitarà Badalona, un equip que avui ha rebut una maneta de la Peña Deportiva i que està a la meitat baixa de la classificació.

 

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES