TOP
Reunió de la Taula General Negociadora Mixta. Arxiu

Aprovada la implantació progressiva de la carrera professional

Avui s’ha aprovat a la mesa negociadora entre Consell i sindicats la implantació progressiva de la carrera professional i el calendari que es completarà el 2026. La implantació de la carrera professional ja s’aplicarà a les nòmines dels treballadors d’aquest mes de novembre (un 20%) i s’aplicarà de manera progressiva els pròxims anys 2023 (55%), 2024 (70%), 2025 (85%) i 2026 (100%).

La consellera de Recursos Humans, Paula Ferrer, ha assenyalat que l’aprovació d’avui “és una molt bona notícia, ja que s’ha aconseguit una fita importantíssima i complim amb un compromís amb els treballadors del Consell després d’una llarga feina amb els sindicats”.

Millora del servei a la ciutadania
La carrera professional dona als treballadors la possibilitat de progressar, és un element motivador que dota l’administració pública de professionals amb més formació i coneixements del seu lloc de feina; i millora així el servei a la ciutadania, que és l’objectiu principal de les institucions.

Cal recordar que fins al 30 de novembre està obert el termini extraordinari per sol·licitar incorporar-se a la carrera professional i presentar la documentació necessària. Les sol·licituds es poden fer per registre d’entrada a l’OAC o telemàticament per l’OVAC, amb el formulari que es pot trobar al web www.consellinsulardeformentera.cat, a l’àrea de Recursos Humans.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES