TOP
Formentera disposarà d’un estand de 6 metres.

“Formentera per menjar-se-la”, a Madrid Fusion

Entre dilluns i dimecres de la setmana vinent, cinc restaurants i sis productors locals de Formentera participaran en el congrés gastronòmic Madrid Fusion que se celebra al recinte firal Ifema de Madrid.

Mostres de cuina i degustacions de producte local
Sota l’eslògan “Formentera per menjar-se-la”, els restaurants Can Pasqual, Tanga, Capri, Capritxos i Quimera faran mostres de cuina en directe ajuntant la cuina tradicional de la nostra illa amb productes de la terra, sempre amb un toc de modernitat per innovar en els plats.
Així mateix, es faran degustacions de productes locals com ara el vi de les bodegues Terramoll i Es Cap, l’oli de Sa Tanca des Clot, el pa de can Manolo, el peix sec de Peix Sec Formentera, la sobrassada de la carnisseria San Francisco i la sal líquida de Salines de Formentera. L’alumnat del mòdul de restauració de l’IES Marc Ferrer ajudarà a servir les creacions culinàries i els productes locals.

L’oferta gastronòmica de Formentera esdevé un reclam turístic més. CIF

 

Noves sensacions sense perdre els orígens
La vicepresidenta i consellera de Turisme, Alejandra Ferrer, que assistirà a la fira, ha agraït als restauradors i productors de Formentera la seva participació tot assenyalant que “el món gastronòmic s’ha convertit en un reclam turístic, i tant la cuina de Formentera, com els productors, estan fent una gran aposta per oferir un producte de qualitat, que no perd els orígens de la nostra illa, però genera noves sensacions i s’adapta a les necessitats d’avui dia. Això és el que es podrà degustar a Madrid Fusion”.

Campanyes
Formentera disposarà d’un estand de 6 metres per exposar informació relativa a la destinació, fent especial incidència en el món gastronòmic, com el llibre “Sabors de Formentera”.
També hi haurà informació de la campanya “De Formentera amb molt de gust” per distingir, fomentar i promocionar la venda de producte local, així com del mapa Formentera Slow Food, que localitza els productors i distribuïdors de productes de quilòmetre zero que hi ha a l’illa.
D’altra banda, hi haurà un apartat amb projecció de vídeos, i taules i cadires per realitzar entrevistes amb agents de viatge o premsa.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES