Celebració del primer gol del partit, que ha marcat Óscar Gualdrón.

Gualdrón lidera la victòria del Formentera B davant del Sant Carles (3-1)

Nova exhibició del Formentera B a casa en la jornada 19 de Regional Preferent davant el SE Sant Carles. Un partit que no es presentava fàcil pels homes d’Armando, però que han sabut emportar-se’l al seu terreny des de l’inici del joc.
Combinant la pilota d’una banda a l’altre i sense deixar espais als seus rivals, els roigs-i-negres han pogut marcar en diverses ocasions en els primers 45 minuts, però les bones actuacions del porter eivissenc i la falta de punteria en la rematada final han fet que s’arribés al descans amb l’empat a 0 a l’electrònic del Camp Municipal de Formentera.
En la represa, Armando ha donat entrada a Óscar Gualdrón, en substitució de Facu Samudio, que s’ha convertit en l’home del partit. Només passaven 10 segons de l’inici de la segona part, quan Óscar ha enviat al fons de la xarxa la pilota fent pujar l’1 a 0.
El segon ha arribat al 57′ obra del mateix autor (Óscar Gualdrón) que ha engaltat l’esfèric dins l’àrea rival i l’ha col·locat lluny de l’abast del porter visitant (2-0).
El Sant Carles ha retallat distàncies al minut 57, fent el seu únic gol del partit. Malgrat el gol en contra, el Formentera B es trobava en el millor moment del partit i al 61′ ha estat molt a prop del tercer amb una jugada mà a mà d’Alexander que ha aturat el porter del Sant Carles. Pocs minuts després, al 69Stefan Bringewald ha fet el tercer amb un bon xut des de la frontal de l’àrea.
Al minut 82 una dura falta sobre Óscar Gualdrón ha suposat l’expulsió de l’eivissenc Oli per vermella directa. Una acció que ha generat queixes per part del Sant Carles i l’àrbitre, Bernardo Adrián Soriano Juan, ha tret una altra vermella a Jad, deixant el combinat visitant amb 9 jugadors.