TOP
Cartell del curs.

Curs de Ramaderia ecològica: Aspectes normatius i maneig sanitari

Els dies 21 i 22 de febrer es farà el curs gratuït Ramaderia ecològica “Aspectes normatius i maneig sanitari”. La seva durada serà de cinc hores i serà impartit per la veterinària i docent Raquel Servitja Dalmau.

Matèries a tractar
L’objectiu de la formació és donar pautes normatives i tècniques del que representa la ramaderia ecològica per optimitzar la producció ramadera i millorar-ne els aspectes sanitaris.
S’impartiran continguts teòrics i pràctics sobre la normativa de la producció ecològica en ramaderia (oví, cabrum i porquí), l’alimentació i opcions de medicines alternatives, així com de prevenció de malalties mitjançant l’alimentació i la gestió del parasitisme.

El conseller de Medi Rural, Josep Marí ha explicat que “amb aquesta formació es pretén ajudar el sector ramader de l’illa per millorar la cura i l’alimentació del ramat amb una perspectiva ecològica”.

El curs va dirigit als ramaders i a totes les persones interessades en formació agrària de l’illa. Ja es poden fer les inscripcions a través de l’OAC o telemàticament a l’OVAC. Per a més informació, us podeu adreçar a l’àrea d’Agricultura situada al Centre Antoni Tur “Gabrielet” o cridant al 971 32 10 87.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES