TOP
Imatge del comerç de Sant Ferran que ha patit el robatori. 7bts

Detingut després d’assaltar un comerç de Sant Ferran i endur-se’n 9.000 euros en mercaderia i sous

Fonts de la Guàrdia Civil han confirmat a Ràdio Illa la detenció, aquest matí, del presumpte autor d’un robatori amb força a un comerç del centre de Sant Ferran.

Captat per les càmeres
Els fets s’han esdevingut la passada nit poc després de les dues de la matinada, quan l’individu, un “delinqüent conegut” segons l’Institut Armat, ha rebentat els vidres de la porta de l’establiment i hi ha entrat per sostreure’n sous i algunes mercaderies per un valor aproximat de 9.000 euros.

El robatori ha estat enregistrat per les càmeres de l’interior de la botiga, cosa que ha permès als agents de la Guàrdia Civil identificar al presumpte lladre, al que han arrestat hores després.

Reincident
El presumpte autor del robatori és un ciutadà d’origen marroquí que segons les fonts consultades per aquesta emissora, compta ja amb un ampli historial de fets delictius.

De fet, l’ara detingut ja va ser arrestat a inicis del passat desembre per entrar a robar a un basar de Sant Ferran, on va amenaçar al seu propietari amb una destral i va acabar enduent-se 300 euros i una llauna de cervesa. El mateix individu ja s’havia vist involucrat, al mes de novembre, en un altre episodi, en aquest cas, un intent d’agressió amb arma blanca també perpetrat a la vila de ses Roques.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES