TOP
La festa comptarà amb una actuació musical. CIF

El Casal de Joves celebra el seu XV aniversari en una jornada plena d’activitats

El pròxim divendres 31 se celebra el 15è aniversari del Casal de Joves. A les 16.30 h es farà una jornada de portes obertes perquè tota la població de l’illa es pugui acostar a conèixer les instal·lacions i trobar-se amb els i les usuàries i el personal del centre.

Festa integradora
A partir de les 17 h hi haurà activitats infantils com: pinta caretes, pintura centrífuga, futbolí i altres jocs, “perquè els infants puguin ja anar a conèixer el Casal, mentre que els mateixos joves usuaris els hi mostrin, i que mares, pares o antics usuaris també puguin passar a gaudir d’una estona de celebració”, així ho ha explicat la consellera de Joventut, Vanessa Parellada que assegura que “la idea és que el Casal de Joves s’obri als boixos i boixes (futurs usuaris) i altres familiars, per fer una festa integradora que posi als i les joves al centre, però en què tothom tingui cabuda”.

Activitats
A les 18 h de la tarda s’oferirà un berenar per tots els assistents. A partir de les 20.30 h es farà un Improxoc, un espectacle on els actors es deixen guiar pel públic que els ajuda a crear la història d’una manera totalment improvisada.
Després de la representació hi haurà sopar de pizza i la festa culminarà a partir de les 22 h amb una actuació musical. Lu, Tur, Acqua, Gawchito, Flaco Fer i Dj Day-n, usuaris de les primeres generacions del Casal que s’ajuntaran per fer un concert de rap.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES