TOP
Aida Miró mostrant la seva obra al cartell inaugural.

L’eivissenca Aida Miró inaugura l’exposició ‘Tribute to woman & diversity’ a Nova York

Aida Miró presenta de viva veu pel De Far a Far el projecte: Tribut a la dona i diversitat. Un conjunt de tretze retrats de dones formen l’exposició, ubicada a la sala BX Arts Factory del Bronx. La inauguració es va celebrar el passat 9 de març a la ciutat de Nova York, on l’artista resideix habitualment. La selecció de les dones protagonistes, veïnes del Bronx es realitzà durant la pandèmia, a través d’entrevistes. La tasca pictòrica es va desenvolupar al seu estudi d’Eivissa.

La seva obra és extensa i diversa. En aquesta ocasió empra la tècnica a l’oli, com ja feu en la mostra Geyshas y payesas, la passada primavera a l’illa veïna. L’eivissenca també és reconeguda per la creació de murals de gran format amb grafiti. Podem trobar algunes de les seves obres als carrers de vila i també als de Nova York, en col·laboració amb altres artistes com Jerom o Twoflu. Aquí a Formentera, podem revisitar el mural d’Aída Miró i Viking Fader al pati de l’IES Marc Ferrer, dut a terme amb la participació de l’alumnat del centre el 2021.

Escoltau l’entrevista completa a continuació.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES