TOP
Reunió de la Junta Local Seguretat. CIF

Formentera reclama Agents de Medi Ambient i presència de la Guàrdia Civil de la Mar a l’illa

La presidenta del Consell, Ana Juan, ha demanat a la Junta Local de Seguretat de Formentera celebrada avui que “com cada any davant la temporada es reforci la presència dels cossos i forces de seguretat; i se segueixi amb la bona coordinació amb la Policia Local i altres cossos d’emergències que hi ha hagut les darreres temporades”. Juan ha destacat també “la necessitat que els agents de medi ambient tinguin presència als espais naturals de la nostra illa, així com de la Guàrdia Civil de la Mar”. Una altra de les peticions ha estat l’increment dels efectius de l’Ibanat a l’illa per poder fer front a possibles incendis forestals.

Migració irregular
A la trobada també s’ha parlat sobre les actuacions que s’han de fer, de manera coordinada, davant l’arribada de barques amb migrants a l’illa, l’atenció que s’ha de donar a aquestes persones i les feines que s’han de dur a terme per retirar posteriorment les embarcacions de la costa.

D’altra banda, s’ha demanat l’increment de la presència de cossos de seguretat en places i llocs públics també en temporada baixa.

Assistents a la reunió
La Junta Local de Seguretat ha estat presidida per la presidenta del Consell, Ana Juan, i el director insular de l’Estat, Enrique Sánchez Navarrete. També hi han assistit el conseller d’Interior, Josep Marí; la vicepresidenta i representant de Gent per Formentera, Alejandra Ferrer; el conseller de Benestar Social i representant del PSOE, Rafael Ramírez, i el representant de Sa Unió, Llorenç Córdoba.
Pel que fa als cossos de seguretat, cal destacar la presència del cap de la Policia Local, Félix Ramos; el comissari en cap de la Policia Nacional d’Eivissa, Manuel Hernández; el comandant de la Guàrdia Civil, Juan Carlos González, així com un representant de la Direcció d’Emergències i Interior del Govern, entre altres autoritats.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES