TOP

Arriba a Formentera “¿Cuando viene Samuel?” Premi FETEN al millor espectacle del 2022

El dissabte 25 de març a les 18.00 h, es representarà a la Sala de Cultura Cinema l’obra ¿Cuándo viene Samuel?, reconeguda l’any passat com a millor espectacle als premis FETEN de teatre.

La història
¿Cuándo viene Samuel?, ens narra la història de dos homes que esperen al costat d’un gronxador l’arribada de Samuel per celebrar una festa. Per a vèncer a l’avorriment, inventen jocs, imaginen. Apareix el Senyor Professor, els dona la lliçó i marxa. El temps passa, no deixa de passar, no acaba mai de passar, mai… Jugant, esperen un altre dia més. I si avui ja fos demà? Pujats al gronxador, tal volta poden escapar.

Companyia Ultramarinos de Lucas
La companyia, fundada l’any 1994 i Premi Nacional de les Arts Escèniques per a la infància, fa ja més de 25 anys que juga sobre l’escenari amb els nens i nenes. Els agrada pensar que encara no han perdut la innocència i la capacitat de sorprendre’s. Mantenen un projecte estable de recerca en les arts escèniques, sense imposar-se cap límit, sense prejudicis, amb passió.

El públic és el seu horitzó: per a ell treballen, parlant-li de tu a tu, sense certeses, apel·lant a la seva imaginació per compartir amb ell emocions, pensaments, dubtes, inquietuds, descobriments i aventures. I continuaran insistint, resistint, persistint, lluitant …I jugant.

Preus i entrades
Les localitats ja es poden adquirir al web www.entradesformentera.cat per un preu de 4 euros. El preu reduït, amb el 50% de descompte, és per a les persones en situació d’atur i autònoms sense activitat, jubilats, menors de 25 anys, persones amb diversitat funcional, famílies monoparentals i famílies nombroses.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES