TOP
Per gestionar aquests serveis, s’ha posat a la disposició de la ciutadania el telèfon d’atenció gratuït 900 83 39 99 i el web www.llega700.es

El Consell encarrega un estudi de la cobertura per millorar les comunicacions a l’illa

L’àrea de Noves Tecnologies ha encarregat un estudi i diagnosi de la situació de la cobertura de telefonia i internet a la nostra illa.

Reclamacions o propostes de millora a les companyies
Durant els pròxims set mesos, una empresa especialitzada en el monitoratge, auditoria i optimització de xarxes (Wireless DNA) “estudiarà la situació de la cobertura a l’illa per després efectuar reclamacions o propostes de millora a les companyies”.

La consellera de Noves Tecnologies, Vanessa Parellada, ha explicat que arran de les queixes que hi ha hagut en les dues darreres temporades per part d’usuaris particulars i professionals (destacant comerciants i taxistes), “s’ha encarregat aquest estudi per tenir dades objectives sobre els problemes que ens han traslladat els usuaris en llocs on històricament no hi havia hagut manca de cobertura, però aprofitam també per estudiar les anomenades zones fosques”.

Sondes per recollir informació sobre els problemes de cobertura
Aquest estudi, que es farà abans i durant la temporada, analitzarà la cobertura i la capacitat de la telefonia mòbil a Formentera i farà una avaluació comparativa i independent de les diferents operadores (Orange, Vodafone, Movistar).

Per aconseguir les dades es col·locaran sondes mòbils i fixes que recolliran la informació sobre els problemes de cobertura. Després, amb aquestes dades es podran demanar actuacions a les operadores o fer reclamacions. El termini d’execució del projecte és de set mesos i el cost és de 17.908 euros.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES