TOP
Instantània d’una de les classes. CIF

Onze persones completen el programa de formació i acompanyament per a l’ocupació

Un total d’onze persones estan completant el nou programa de formació i acompanyament per a l’ocupació a Formentera, un programa que cerca millorar el perfil professional de col·lectius més vulnerables, fonamentalment aturats de llarga durada.

Formacions
L’alumnat ha fet 120 hores d’accions d’orientació i acompanyament tan individuals com en grup. Així, s’han fet tècniques de recerca de feina amb motiu de la Fira d’Ocupació, treballs en equip, desenvolupament d’aspectes personals, preparació per als cursos oficials de català, formació digital bàsica o tallers de lideratge i d’atenció al client. En l’actualitat, els alumnes estan fent el curs del nivell A1 d’anglès, de 200 hores i que finalitza el juny.

Ajuda de 1.800 euros
El conseller de Benestar Social, Rafael Ramírez, ha destacat que “amb aquest programa l’administració ha acompanyat de manera individual i personalitzada els usuaris per facilitar-los la incorporació al mercat laboral”. Ramírez ha assenyalat, a més, que tots els usuaris que completen el programa també rebran una ajuda de 1.800 euros.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES