TOP
La caserna de la Guàrdia Civil de Formentera.

Detinguts dos homes per violació de domicili i temptativa de robatori de vehicle

La Guàrdia Civil de Formentera ha detingut a dos homes acusats dels delictes de violació de domicili i temptativa de robatori de vehicle, uns fets que haurien tengut lloc el passat diumenge 26 de març en un habitatge aïllat de la venda de Portossalè. Els dos detinguts, de nacionalitat argentina, són nascuts el 1990 i el 1984 respectivament, i està previst que demà passin a disposició judicial. Fonts de l’institut armat no han descartat que davant del jutge se’ls puguin imputar altres delictes.
Segons ha avançat aquest matí Diario de Ibiza, els ara detinguts van intentar robar a la casa on viu una dona sola, després de realitzar diverses maniobres de distracció. Segons ha fet saber la denunciant, primer un d’ells va cridar a la porta per preguntar per una altra persona i posteriorment se’n va anar. Al cap de poc, la inquilina va sentir remor a l’exterior de casa i en sortir, va descobrir a un segon home dins del seu cotxe, regirant la guantera. Llavors la dona es va encarar amb l’intrús i va arribar a gravar-lo amb el mòbil, un vídeo que ha aportat com a prova en interposar la denúncia.
Segons relata el rotatiu pitiús, la víctima ha pogut identificar aquestes dues persones, gràcies també al testimoni d’una amiga seva. Segons declara la dona a Diario de Ibiza, aquesta coneguda li hauria assegurat que un d’aquests dos homes “es dedica a entrar a domicilis encaputxat i amb navalles”.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES