TOP
Instantània del festival del 2023. FJF

El Formentera Jazz Festival presenta la programació completa

El Formentera Jazz Festival celebrarà la IX edició entre l’1 i el 4 de juny de 2023 amb un programa que té com a seu central la plaça de Sant Francesc. El festival va néixer l’any de 2015 amb el suport del Consell i la voluntat de ser una trobada musical oberta a l’univers del jazz, i l’afany d’oferir varietat de gènere i origen, així com convertir-se en reclam per a residents i visitants.

La vicepresidenta i consellera de Turisme, Alejandra Ferrer, ha convidat tota la població de Formentera i els visitants a gaudir d’aquest festival de franc que se celebra a principis de juny i que també serveix com a reclam turístic. Per la seva banda, la consellera de Cultura, Vanessa Parellada, ha destacat “la posició indiscutible com a proposta de música de qualitat d’aquest festival que apropa la cultura musical a tothom”.

El director del Formentera Jazz Festival, Maxwell Wright, ha mostrat la seva satisfacció per presentar ja el cartell definitiu amb artistes de talla mundial, que oferiran una experiència musical única i inoblidable.

El tret de sortida del festival serà el dijous 1 de juny a les 20.30 h al Molí de Sal amb l’actuació d’Ana Rossi Trio, per assistir-hi s’ha de fer reserva cridant al 971 18 74 91, ja que l’aforament és limitat.

El divendres 2 i el dissabte 3, dies centrals del festival, la plaça de Sant Francesc acollirà els concerts d’Alexandre Delange, Monkeyd Doo, Fosc, Duquende, Ay Trick i Sonido Tupinamba.

El diumenge 4 el tancament del festival es farà amb una jam-session al Chezz Gerdi, des Pujols. Així mateix, a les 17 h es farà una recollida de plàstics a la platja des Pujols, com a símbol de la sostenibilitat que se cerca des de l’organització.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES