TOP
Mollet des Caló. 7bts

GxF demanarà al Govern balear la gestió del Mollet des Caló per rehabilitar-lo

Alejandra Ferrer, candidata a la presidència del Consell per GxF, ha explicat les principals propostes del partit per es Caló en un acte electoral celebrat aquest diumenge. “Rehabilitarem el Mollet des Caló d’una vegada per totes”, ha declarat Ferrrer, que ha assegurat “que ara que el Govern balear tindrà les competències, els demanarem que ens les traspassi’n per poder fer aquesta necessària reforma del Mollet”.

La candidata també ha destacat que atenen les reivindicacions del veïnat des Caló “habilitarem un nou aparcament i millorarem la neteja del nucli”. Ferrer ha mostrat la seva satisfacció per la gran qualitat turística que té es Caló, “un nucli gastronòmic que respecta les arrels i fomenta el producte local, i que contribueix a fer de Formentera una illa única i singular”.

L’habilitació d’un nou aparcament i la millora de la neteja han estat altres de les propostes presentades. GxF

 

Per la seva banda, la candidata al parlament balear, Sílvia Tur, ha recordat com des de GxF sempre s’han defensat els interessos del poble des Caló. “Volen mantenir l’essència d’aquest tradicional nucli de pescadors. L’any 2014 quan es Caló patia una forta pressió pels party boats, des del nostre partit vàrem exigir al Govern balear la seva prohibició. Sempre ens trobaran al seu costat per defensar les seves reivindicacions” ha destacat Sílvia Tur, que ha demanat el suport de la gent des Caló a les eleccions d’aquest diumenge.

L’acte electoral ha tingut una primera part dedicada al ball i la cantada tradicionals, així com a la gestió del litoral. Sobre el ball i la cantada, elements molt importants del nostre patrimoni.
Francesca Juan, membre de la llista, ha manifestat el compromís de promoure més cursos d’instruments i balls tradicionals a l’Escola de Música i Dansa i de continuar col·laborant amb les colles de Formentera.

Sobre la gestió del litoral, Aleida Escandell, número 3 de la llista, ha destacat la importància de l’abalisament a la zona des Caló per mantenir les embarcacions a distància i ha explicat el projecte per aconseguir una llei de sostenibilitat marítima per limitar el nombre d’embarcacions a la mar, un procediment similar al que s’està aconseguint fer a terra amb els cotxes.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES