TOP
Instantània de l’acte. PSOE

Paula Ferrer: “És l’hora de treballar per viure i no viure per treballar”

Els socialistes de Formentera van celebrar ahir a la nit el seu acte electoral a Sant Ferran per parlar de les seves propostes, visió i feina feta en matèria econòmica i laboral. Amb la presència d’en Iago Negueruela, conseller balear de Model Econòmic, Turisme i Treball, Ana Juan, candidata a la presidència del Consell i Paula Ferrer, número 5 de la llista socialista, van posar en valor la feina feta i les línies de futur de la socialdemocràcia balear.

La candidata al Consell Ana Juan, va valorar positivament “la creació de la nova residència gràcies a la bona entesa amb el Govern” i, malgrat això volen “defugir de grans infraestructures”, s’ha compromès a “ampliar la residència perquè tots els majors formenterers puguin tenir a la família a prop de casa seva”.

Iago Negueruela va remarcar que durant la pandèmia van posar per davant la salut de les persones i que així, “van protegir millor l’economia i la prova va ser que vam ser els primers a sortir de la crisi”. “Hem demostrat que gestionam millor l’economia que el PP, que tots els seus mantres han caigut i que no els ha quedat altra que ressuscitar a ETA”.
Així doncs, feu un repàs als Ertes, a com van prohibir acomiadar treballadors, a les ajudes a empreses per valor de 860 milions que van evitar un desplom del PIB i a com han millorat convenis laborals un 25%, les pujades sou mínim i pensions, sense oblidar la reforma laboral i els fixos discontinus.
D’altra banda, ha destacat la importància que el seu model cerca “un equilibri just, apujar salaris, guanyar en drets i redistribuir la riquesa com a camí de creixement”.

Intervenció d’Ana Juan. PSOE

Paula Ferrer, s’encarregava de fer valer el treball conjunt amb els sindicats per donar un millor servei a la ciutadania mentre s’avança en drets i llibertats. En aquest sentit, va recordar que “hem implantat la carrera professional perquè tinguin un salari més alt i puguin desenvolupar un projecte de vida a Formentera”.
De la mateixa manera, es comprometia a “continuar avançant amb la implantació del teletreball, per garantir el poder conciliar sense haver de cobrar menys perquè et vegis obligada a demanar reduccions de jornada. No pot ser que per ser dona acabis cobrant menys sous”.
Finalment, valorava positivament la mesa negociadora per implantar a tota la societat la jornada laboral de 4 dies per setmana.

Reunió amb els sindicats
Iago Negueruela, i Paula Ferre, han convocat als sindicats majoritaris de l’administració pública, l’Hospital i Prezero, per tal de recollir les impressions i demandes de les agrupacions. L’objectiu d’aquestes reunions és elaborar conjuntament les propostes programàtiques pels 4 anys vinents en matèria de drets laborals i recursos humans.

Reunió amb els sindicats. PSOE

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES