TOP
Instantània de l’acte. PSOE

El PSOE proposa l’ampliació del polígon industrial

En un acte celebrat ahir a Sant Francesc, els socialistes de Formentera van transmetre als veïns de la localitat el programa que volen sotmetre a la voluntat popular el pròxim 28 de maig. En aquest sentit, Ana Juan va defensar que “la fortalesa del nostre projecte neix del diàleg i el consens amb la societat per dur-lo endavant”.

La candidata a la presidència del Consell va destacar la idea de la necessitat de “condicionar de nou, embellir i ampliar, si és necessari, el polígon industrial”, alhora que es comprometia a “fomentar l’economia circular i el producte km0 per tancar el cercle productiu, diversificar la nostra economia, ajudar els pagesos i augmentar els punts de venda dels seus productes”.

De la mateixa manera, Juan va anunciar la conversió en zona de vianants de part del Carrer Antoni Blanc i Santa Maria, “la reordenació i revisió de llicències d’activitats, l’ocupació de la via pública i ser justos amb tots els comerços i els ciutadans”.

Per la seva banda, Raquel Guasch va anunciar que “la pròxima legislatura ja es podran iniciar la rehabilitació i museografia de Can Ramon i ja hem aconseguit 200.000 euros per Sa Senieta” i que “el PSOE sempre donarà suport a l’OCB, una entitat consultiva del Consell que s’ha de dignificar i donar un espai on pugui desenvolupar la seva feina”. “És per feines com aquestes”, va dir, “que no som una sucursal, som un partit que toca les portes que fan falta, dialoga i resol les necessitats de Formentera”.

Paula Ferrer va recordar les “millores en les instal·lacions de la piscina, l’ampliació del gimnàs i la cessió d’espais als clubs de l’illa i a l’aire lliure, com les cistelles de bàsquet als parcs i el circuit de cal·listènia”.

A més a més, va avançar que “les graderies del camp de futbol ja seran una realitat la pròxima legislatura. Tornarem a condicionar l’espai del parc de patinatge per donar cabuda al club de patinatge i li donarem al club d’atletisme les instal·lacions que es mereixen”.

Esteve Portas va donar un repàs a la importància de la nova contracta de residus que “donarà resposta a la realitat actual” i al projecte de regeneració d’aigua pels regants. També va posar en valor, la regulació valenta de l’estany des Peix, “un indret que demanava a crits la seva preservació mediambiental”, els nous projectes de regulació de fondejos al litoral, l’impuls a les energies renovables i la recuperació del punt net mòbil.

Per finalitzar, va posar l’accent en l’esport, els valors i el respecte al medi ambient. A més, va llegir un poema per parlar de la terra, les tradicions i “d’aquells primers turistes que respectaven aquesta illa”.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES